Kantoren

Kantoren

Kantoren zijn niet alleen plaatsen waar we moeten zijn, maar ook waar we graag willen zijn. Een inspirerende multifunctionele plek. Zoals een kantoor met in de plint van het gebouw een sportaccommodatie of winkel-/ horecagelegenheid. Gebouwen en installaties moeten flexibel zijn waardoor zij gemakkelijk zijn aan te passen aan een andere gebruiksfunctie. Deze flexibiliteit geeft u als eigenaar of ontwikkelaar, maar ook gebruikers de kans om relatief snel in te spelen op de veranderende vraag uit de markt.

 

Modulaire gebouwinstallaties zijn de oplossing om aan de veranderende vraag te voldoen. Onze installatieconcepten zijn aanpasbaar, ongeacht de functie en gebruikerswensen. Maar bovenal zorgen we voor een optimaal en duurzaam comfort en veiligheid. Daarmee wordt het kantoor een aangename omgeving om in te verblijven.

 

Ons vertrekpunt bij het ontwerp zijn de gebruikers. De eisen en wensen zijn samen met de (financiële) kaders bepalend voor het ontwerp. Er wordt in overleg met de architect, ontwikkelaar en/of stakeholders gewerkt om te komen tot een basis totaalconcept. Deze manier van werken zorgt voor een integraal ontwerp waarin alle disciplines zijn opgenomen.

 

Neem eens een kijkje op onze projectenpagina en zie hoe wij gezonde (binnenklimaat) en comfortabele gebouwen gerealiseerd hebben.