VIAC header

Kernwaarden VIAC adviseurs

Onze kernwaarden geven aan wat u als klant en overige stakeholders van ons mogen verwachten. Het zijn díe zaken waarin wij het verschil maken, wat de basis vormt voor onze visie. Deze kernwaarden fungeren als ethisch kompas en zijn de kern van onze bedrijfscultuur.

 

Kernwaarde 1: Verrassend vindingrijk

Met onze expertise zijn wij voortdurend -vaak pro-actief- op zoek naar toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Wij creëren daardoor inzicht en kansen binnen ons vakgebied.

 

Kernwaarde 2: Samen staan we sterk

Samen staan we sterker, samen bereiken we meer. Wij voelen ons verantwoordelijk voor ieder project en zijn betrokken van begin tot einde. Wij delen onze kennis met onze medewerkers, opdrachtgevers, partners en leveranciers.

 

Kernwaarde 3: Grensverleggende oplossingen

Wij gaan voorbij de vraag en treden buiten gebaande paden. Samen met ons team en de opdrachtgever bedenken we vooruitstrevende (nieuwe) oplossingen en streven we naar verbetering van processen.

 

Verbinden van kernwaarden > inlevend vermogen

Wij leven ons écht in. Het vraagstuk en de opdrachtgever staan hierbij centraal. Wij zoeken naar de vraag achter de vraag. Door daadkracht en betrokkenheid bouwen we een wederzijds betekenisvolle relatie op waarbij het best passende resultaat met de hoogste kwaliteit voor de eindgebruiker centraal staat.