Wonen

Wonen nieuwbouw

Ieder nieuw woningbouwproject, of het nu een woontoren of een grondgebonden woning is, heeft andere installatietechnische eisen. Wij weten dat als geen ander en zijn daarom al meer dan 20 jaar erg succesvol in het leveren van toonaangevende adviezen en ontwerpen.

 

Wij verdiepen ons in wat de toekomstige bewoner wenst. Dit levert grensverleggende oplossingen op, die aansluiten bij de (duurzaamheid)ambities van de opdrachtgever. Door rekening te houden met het projectbudget weten we een juiste balans te vinden tussen de ambities en de betaalbaarheid ervan. We kijken altijd naar comfort, binnenklimaat, veiligheid, daglichttoetreding, akoestiek en andere bouwfysische en installatietechnische aspecten. Een project vraagt namelijk om maatwerkadvies, en dat is precies wat wij leveren.

 

Duurzaamheid

Door (dag)licht, temperatuur en ventilatie op elkaar af te stemmen, valt het comfort te verbeteren zonder dat de energierekening omhoogt gaat van de bewoner(s). Duurzaamheid is een ontwerpvoorwaarde geworden, waarbij we zien dat de eisen regelmatig worden aangescherpt.

Onze adviseurs lopen voorop in de ontwikkeling op het gebied van BENG (Bijna Energie Neutraal), NOM (Nul-Op-de-Meter) en Passief Bouwen. We kunnen relevante duurzaamheidsadviezen opstellen én de bijbehorende financiële consequenties berekenen. Daarmee is zekergesteld dat de gekozen oplossing haalbaar en betaalbaar is, en aansluit bij de meest actuele wet- en regelgeving.

 

Heeft u een nieuw woningbouwproject? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!