VIAC header

VIAC Adviseurs

Of u nu nieuw bouwt, renoveert of transformeert, elke bouwopgave vraagt tegenwoordig om superslim installatieadvies. Gebouwen moeten immers energiezuinig of zelfs energieneutraal worden opgeleverd, terwijl er tegelijkertijd veel aandacht is voor gezondheid en comfort.

 

Díe opgave: gebouwen energiezuiniger, duurzamer, comfortabeler én gezonder maken, daar worden wij nou blij van. En heel eerlijk gezegd: hoe complexer de vraag, hoe blijer wij worden. Niets zo leuk namelijk, als  - al dan niet samen met u - puzzelen tot we de beste en slimste oplossing hebben gevonden. In zo’n opgave kunnen we onze creativiteit en innovativiteit maximaal kwijt en krijgen we de kans om u als opdrachtgever echt te verrassen. We volgen de technische ontwikkelingen ook continu, zodat we nieuwe inzichten direct kunnen integreren in onze installatietechnische en bouwfysische adviezen.

 

Ons uitgangspunt daarbij is altijd hetzelfde, dat is de gebruiker van het gebouw. We leven ons echt in wat uw gebouw en gebruikers werkelijk nodig hebben en gebruiken de laatste BIM technieken voor een optimaal ontwerp- en bouwproces. Zo zorgen we voor gebouwen die wérken. Voor u, voor de gebruikers en voor de wereld om ons heen.

Kernwaarden VIAC adviseurs

Onze kernwaarden geven aan wat u als klant en overige stakeholders van ons mogen verwachten. Het zijn díe zaken waarin wij het verschil maken, wat de basis vormt voor onze visie. Deze kernwaarden fungeren als ethisch kompas en zijn de kern van onze bedrijfscultuur.

 

Kernwaarde 1: Verrassend vindingrijk

Met onze expertise zijn wij voortdurend -vaak pro-actief- op zoek naar toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Wij creëren daardoor inzicht en kansen binnen ons vakgebied.

 

Kernwaarde 2: Samen staan we sterk

Samen staan we sterker, samen bereiken we meer. Wij voelen ons verantwoordelijk voor ieder project en zijn betrokken van begin tot einde. Wij delen onze kennis met onze medewerkers, opdrachtgevers, partners en leveranciers.

 

Kernwaarde 3: Grensverleggende oplossingen

Wij gaan voorbij de vraag en treden buiten gebaande paden. Samen met ons team en de opdrachtgever bedenken we vooruitstrevende (nieuwe) oplossingen en streven we naar verbetering van processen.

 

Verbinden van kernwaarden > inlevend vermogen

Wij leven ons écht in. Het vraagstuk en de opdrachtgever staan hierbij centraal. Wij zoeken naar de vraag achter de vraag. Door daadkracht en betrokkenheid bouwen we een wederzijds betekenisvolle relatie op waarbij het best passende resultaat met de hoogste kwaliteit voor de eindgebruiker centraal staat.

Downloads Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze advieswerkzaamheden aan te tonen kunnen onderstaande verklaringen/certificaten worden gedownload.

 

 

  • Kiwa heeft vastgesteld dat het door VIAC B.V. gehanteerde kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan NEN-EN-ISO 9001:2015. Het afgegeven certificaat is hier te downloaden.

 

 

  • Wij werken volgens de algemene voorwaarden van de DNR 2011. Dit is 'De Nieuwe Regeling 2011' over de rechtsverhouding opdrachtgever - architecten, ingenieur en adviseur. Deze kunt u hier downloaden.

 

  • Download hier de Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst.