Brink Climate Systems

Brink Climate Systems

Het magazijn, de productie, de R&D en het kantoor samen in één pand.

Projectomschrijving Brink Climate Systems

Brink heeft het lef gehad om ten tijde van de crisis, te investeren en hun visie om er iets moois van te maken, samen met ons vorm te geven. Het magazijn, de productie, de R&D en het kantoor samen in één pand. Dat was het uitgangspunt van Brink. En dat is gelukt!

 

In het pand van Brink Climate Systems is een gezond en comfortabel binnenklimaat gerealiseerd, zowel voor de eigen werknemers als voor klanten, die dit in het gehele gebouw kunnen ervaren. Het gebouw is voorzien van verwarming en koeling middels een WKO bron met warmtepompen. Afgifte wordt gerealiseerd middels (lage temperatuur) vloerverwarming. Verder is er duurzame verlichting toegepast in de vorm van TL-5 en LED. Dit is voorzien van KNX-systeem voor bediening van de verlichting en zonwering. Het gebouw is voorzien van gebouwbeheersysteem (GBS).

 

Het nieuwbouwproject van Brink Climate Systems is in 2014 opgeleverd. Wij hebben voor Brink Climate Systems een haalbaarheidsstudie gemaakt en vervolgens het basis-installatieconcept uitgewerkt.
 Het pand is een prettige werkplek voor werknemers en staat naast de A28 waardoor de showroom gemakkelijk bereikbaar is.

 

Kom in contact met de projectleider