Martinus Nijhofflaan fase 2
Nieuwbouw van 260 appartementen

Martinus Nijhofflaan fase 2

Wij hebben het installatietechnisch advies verzorgd

Projectomschrijving Martinus Nijhofflaan fase 2

Het complex aan de Martinus Nijhofflaan in Delft wordt 20 verdiepingen hoog en bestaat uit 260 appartementen in de sociale huur en middenhuur, variërend van 30 tot 85 m2. Hiermee wordt een zo breed mogelijke doelgroep bereikt, nl. starters en young professionals.

 

De toekomstige huurders krijgen o.a. de beschikking over een gezamenlijke daktuin (op de 9e verdieping), een wasserette, een woonkamer, toiletten, een lobby en een inpandige fietsenstalling.

 

Door het complex te voorzien van een centrale woonkamer en wasserette krijgen de appartementen meer ruimte. De gemeente Delft wil hiermee inspelen op de behoefte van jonge mensen die een mix van wonen, werken en gezamenlijke voorzieningen/activiteiten willen.

 

De huurders kunnen tevens gebruik gaan maken van 8 elektrische deelauto’s die een plek krijgen op het achtergelegen parkeerterrein.

 

Op de begane grond worden winkels gevestigd.

 

Het complex wordt voorzien van duurzame toepassingen als buffervaten voor het opslaan van warm tapwater. In combinatie met een goede isolatie kan het complex uitgerust worden met een duurzame warmte-opwekkings-installatie voor warmte en warm tapwater.

 

VIAC heeft in dit project het installatietechnische advies verzorgd.

 

Kom in contact met de projectleider