Appartementengebouw Dreamz

Appartementengebouw Dreamz

Wij hebben het installatietechnisch en duurzaamheidsadvies verzorgd

Projectomschrijving appartementengebouw Dreamz

In de wijk Weteringpark te Houten is een vijf lagen hoog appartementengebouw gerealiseerd die als blikvanger bij de wijkentree komt te staan. De woningen lopen van 58m2 tot 70m2. VIAC heeft voor het gebouw het installatietechnisch advies uitgewerkt.

 

De 24 appartementen hebben een hoog comfort en worden duurzaam gebouwd middels o.a. het gebruik van zonnepanelen. De gebruikte materialen zijn onderhoudsvrij.


De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen en variëren qua oppervlak en indeling, in totaal zijn er 3 typen. Er bevinden zich 4 appartementen met voortuin op de begane grond en per laag 5 appartementen met een ruim balkon op de bovenliggende verdiepingen. De tuinen en balkons zijn gesitueerd op het zuidwesten of noordwesten. Alle woningen beschikken over een eigen berging. Een deel van de bergingen bevindt zich naast de entreehal, de rest bevindt zich rondom de gemeenschappelijke achtertuin.

De centrale entreeruimte c.q. het hoofdtrappenhuis voorzien van lift en trappenhuis is ruim opgezet en biedt toegang tot de appartementen.

 

Voor de vrijstaande en 2-1 kapwoningen die zich ook in de wijk Weteringpark bevinden heeft VIAC ook het installatietechnisch en duurzaamheidsadvies gedaan.

 

Kom in contact met de projectleider