VIAC header

VIAC Adviseurs

De core business van VIAC is het bedenken van oplossingen voor allerlei energie-vraagstukken. Wij durven onszelf innovatief en creatief te noemen. We zijn zeer actief in de markten wonen, zorg, onderwijs, utiliteit, kantoren en monumenten, in nieuwe en bestaande bouwprojecten. Technische ontwikkelingen gaan razendsnel, daarom worden de actuele ontwikkelingen nauwlettend gevolgd. Wij zijn voortdurend bezig om nieuwe inzichten te integreren in onze installatietechnische én bouwfysische adviezen.

Kernwaarden VIAC adviseurs

Onze kernwaarden geven aan wat u als klant en overige stakeholders van ons mogen verwachten. Het zijn díe zaken waarin wij het verschil maken, wat de basis vormt voor onze visie. Deze kernwaarden fungeren als ethisch kompas en zijn de kern van onze bedrijfscultuur.

 

Kernwaarde 1: Verrassend vindingrijk

Met onze expertise zijn wij voortdurend -vaak pro-actief- op zoek naar toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Wij creëren daardoor inzicht en kansen binnen ons vakgebied.

 

Kernwaarde 2: Samen staan we sterk

Samen staan we sterker, samen bereiken we meer. Wij voelen ons verantwoordelijk voor ieder project en zijn betrokken van begin tot einde. Wij delen onze kennis met onze medewerkers, opdrachtgevers, partners en leveranciers.

 

Kernwaarde 3: Grensverleggende oplossingen

Wij gaan voorbij de vraag en treden buiten gebaande paden. Samen met ons team en de opdrachtgever bedenken we vooruitstrevende (nieuwe) oplossingen en streven we naar verbetering van processen.

 

Verbinden van kernwaarden > inlevend vermogen

Wij leven ons écht in. Het vraagstuk en de opdrachtgever staan hierbij centraal. Wij zoeken naar de vraag achter de vraag. Door daadkracht en betrokkenheid bouwen we een wederzijds betekenisvolle relatie op waarbij het best passende resultaat met de hoogste kwaliteit voor de eindgebruiker centraal staat.

Downloads

  • Download hier de Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst.
  • Kiwa heeft vastgesteld dat het door VIAC B.V. gehanteerde kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan NEN-EN-ISO 9001:2015. Het afgegeven certificaat is hier te downloaden.
  • Wij werken volgens de algemene voorwaarden van de DNR 2011. Dit is 'De Nieuwe Regeling 2011' over de rechtsverhouding opdrachtgever - architecten, ingenieur en adviseur. Deze kunt u hier downloaden.