Baan toren

Nieuws

Portaal volgt Solibri Model Viewer training

Vastgoedspecialisten van Portaal Vastgoed Ontwikkeling hebben (verdeeld over twee groepen) een Solibri Model Viewer training gevolgd in de BIMzicht ruimte. De training werd verzorgd door Hanneke Pronk die is ingehuurd door BIMzicht. Zij verzorgt dagelijks vanuit Synef verschillende begeleidings- en opleidingstrajecten. De opleiding maakt onderdeel uit van het BIM-implementatietraject wat BIMzicht bij Portaal Vastgoed Ontwikkeling verzorgt.


Over de BIMzicht ruimte

Regelmatig wordt de BIMzicht ruimte op De Bouw 131 in Houten gebruikt voor het geven van trainingen. Daarnaast worden hier concurrent engineering sessies verzorgd waarbij door alle ontwerpende partijen van een project in één ruimte wordt samengewerkt. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren projectmanager/begeleider van BIMzicht. Door deze werkmethode te hanteren worden faalkosten gereduceerd, de doorlooptijd verkort en op projectkosten bespaard.

Bent u ook geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wellicht begroeten wij u straks in onze BIMzicht workspace.